En man, En Taaaan

Här får ni den genom tidernas mest solkunnigaste av dem alla: Stig H. Olsson
image54

/Andy


Nr 6

Snart dags för sommartider mina kära fashionkungligheter, tjoho va kuuul ! Och vad skulle passa bättre än lite färg på kroppen innan man beger sig ut till de olika modemässorna runt om i världen. Det absolut säkraste sättet att få den där vackra "taaaan" som alla snackar om är om ni blandar solarie med aldelses för mkt brunkräm. Men som ni vet kan de bli ganska klibbigt med brunkrämen och långtråkigt i solariet. Så det bästa sättet för att få färg innan sommaren är om du solar, just det, utomhus !

Tyvärr finns det ett problem här också, men inget som inte vi och vår lista inte kan lösa. För att få den där steekheta "taaanen" i ansiktet och på halsen, använd folie ! Folie är den absolut bästa produkten för sådana tillfällen. Och om de nu luktar grill taaaime, och gästerna är lite sena så kan du slänga på foliet över maten så de håller sig varmt. För alla ni som läser den här bloggen måste komma för sent till middagar. För fint folk kommer sent ;)

Kom ihåg att folie kan användas som både sol och mat hjälpare, därför är den nr 6 på vår lista.

image53
/Andy

Stöld !

Nu är det konstaterat, KING Magazine stjäler ideér från OSS !
Den här gången gäller det vår egen lista, vår lista som rankar de 25 mest tidlösa modeprylarna ever. KING har, en månad efter att vi publicerade listan gjort en likadan ! Deras "egna" lista kan man läsa om på sida 96 i decembernumret med Depech Modes frontfigur på framsidan. Det här mina fashionvänner är i alla högstagrad STÖLD! 
Det blir än värre för KING när de får reda på att det inte bara stulit vår lista, utan att de har stulit vår patenteradelista. Låt oss säga att det kommer bli oerhört svårt att bortförklara denna STÖLD i domstolen, då vi på redaktionen har bestämt oss för att polisanmäla saken. 

KING Magazine var berätta på er undergång !

/Andy

Nr 7

Kära modekungligheter, det börjar närma sig sitt slut på vår modelista. Och för att mode ska fungera behövs en grej, den som gör allt möjligt. Den prylen har den självklara 7:e platsen på listan, och prylen är..... Symaskinen !

Symaskinen är modets hjärta. Det är den som pumpar ut kläderna till butikerna som sedan säljer det till oss. Den är geniet i allt helt enkelt. Och när vi ändå hyllar denna pryl kan vi samtidigt passa på att hylla Sveriges egna modehjärta. Symaskinerna från Husqvarna är det som gäller, inget made in China här inte !

Det vi kan tillägga är ju faktiskt att även inom sy området har utveckligen gått spikrakt upp ! Därför ger vi er symaskinens utveckling i bild.

image51image52

Mäktigt imponernade !

/Andy

tips om hur man stajjlar muggen

Vi har fått förfrågan om vi kan ge ut lite tips om hur man kan stajjla sin egen toalett. Klart vi ska ge er dom hetaste tipsen..  frågan är faktiskt väldigt passande för vi på redaktionen va nyss på toalettmässan i Bryssel, och där såg vi va som gäller på muggen i sommar..


Gör de själv tips:

1. Börja med att ta bort ringen och klä in den i något passande tyg, så att d matchar resten av skitstugan.
2. klä in toalettstolen o folié.. så att vi får den där hääärliga bling bling feelingen.
3. langa på ringen igen. och wollaa toan är redo för fashion skit.


Hoppas vi var till någon hjälp o skriva gäääärna om ni vill ha tips om diverse saker, så fixar vi d.. ciao


//Nikki von fashion i egen högperson

Lika som bär!

image50
En till "lika som bär"
det är alltså jag, adnan, som är mycket lik Sylvester Stallone från filmen Cobra som spelades in 1986!


Nr 8

Nu när vi ändå e inne i denna leverans hysterin, passar vi på att slänga in nr 8 på dena schtekheta lista... som ni ser på bilderna så är ju shaaades ett måste så då smackar vi dit shadesen på 8onde plarren. TJENA

image48
/NvF

Look a like !

Vi på redaktionen har lagt märkte till att Janet Jackson är otroligt lik den kvinnliga skådespelaren i Apornas Planet. Hon som blir kär i människan. Här har ni dem, sida vid sida, är de lika? Ni avgör !

image46image47

Videoblogg

NJUT !



/Andy

Pictures

Man kan ju inte bara beskriva alla saker som hände utan man måste också visa dem, eftersom en bild säger mer än tusen ord. Så här har ni det mesta från igår på bild, live and kickin' !

image38image39image40image41image42image43image44image45

Fotograf: David La Chapelle

/Andy

Söder fest

Igår som alla vet var de mys på söder at Jontes fräschiga place. En mkt trevlig tillställnig bjöds de på med både mat och dricka i alla sorter. De bästa var väl ändå utsikten vi bjöds på uppe på takterrasen som man utan några som helst problem kunde komma till, eller hur pjong och malin? 

Sedvanligt poserade vi framför kameran för att visa er kära läsare vår vackra outfit. Igår kväll var temat raktigenom Sommarsteek med brillorna som den viktigaste acessoaren. Här har ni, fotograferade av David La Chapelle, och kvällens stylist var vår egen vän Giorgio Armani
image37

Mot kvällens slut var det dags att posera framför videokameran och diskutera, just de, MODE! Jag, Nikki och vår käre vän Jizmo, som blev kvällens gästbloggaren, tog 5 viktiga minuter framför kameran för att visa er vad mode är och inte är. 

/Andy



Nr 9

de har vairt lite avslaget här på fashon bloggen numero uno.. det är pga avv vi har vart på konferans med styrelsen, en lite tradition vi har här på redaktionen...

men här kommer den efterlängtade 9de platsen... kapsylöppnaren såklart... går inte ifrågasätta...behövs ingen motivering, så given på 9de platsen <3

svårare än så ere inte

Tack o hej leverpastej

//NvF

Nr 10

Nu kära läsare börjar vi närma oss slutet på vår steeekheta modelista. Nu har vi de 10 bästa modeprylarna kvar innan listan har nått sitt slut. Och på den heta 10:e platsen hittar vi SMART SOUND UFS egna produkt - De trasselfria hörlurarna.

Kan bara citera företagets slogan "Vi drömmer om en trasselfri värld".
Det är helt genialiskt! Vem vill stå en tidigt morgon mitt i vintern och försöka pilla upp trasslet i lurarna. Nu finns den säkra och smartalösningen ! SMART SOUND är värda 10:e platsen !
image36
/Andy

Nr 11

Misstänker att ni är redo för nr 11 på listan... På plats nr 11 kommer inget mindre än hårtorken. Va skulle man göra utan den? vi på redaktionen oc även Kenny Starfighter skulle aldrig överleva utan denna genialiska uppfinning. (bada aldrig med en hårtork, kan bli mkt farligt, och kan få hemska följder)



image35


På återseénde mina kära vänner./ Auf Wiedersehen meine liebe fruende

//NvF

Hetro, Homo eller Bi?

I dagens samhälle byter tjejer och killar kön lika ofta som Pernilla Wahlgren byter hårfärg med sina nya Garnier produkter, som hon så gärna berättar för sin mamma. Eftersom Garnier betyder "näring" så är det otroligt skonsam mot ditt hår.
Killar blir kära i killar, och tjejer blir kära i tjejer. Vissa håller sig traditionella och håller sig till det motsatta könet. Vi på redaktionen kan förstå att det råder en viss förviring om man ska va homo eller hetro. Därför hade vi tänkt berätta hur en nära stående fashionprins kom ut ur garderoben tidigare idag.

Allt hände på vår religionslektion. Erik skulle förklara hur man kan vara otrogen på ett "okej" sätt.

-Erik: Om ens tjej åker till Antarktisk...
-Albin: Eller din kille..
-Erik: A, eller min kille åker till Antarktisk och han är borta i tre år för att forska om globaluppvärmning och tjänar jätte mkt pengar på det och under den här tiden kommer Jessica Alba, världens snyggaste tjej till Stockholm, och jag betalar hennes svit och hon vill betala i natura, då är det okej tycker jag.
-Albin: Men du var ju bög precis?
-Erik: JAG ÄR BIII !

Så, lille Erik kom ut ur garderoben idag och förklarade att han är Bisexuell.
Vi på redaktionen tycker det är otroligt kul och modigt av folk som kommer ut ur garderoben. Därför vinner Erik 2 nummer av tidningen "Queer", Grattis Erik :)

/Andy

Fashionfråga!

På kvällskvisten i fredas, fick NvF och jag höra, kanske århundrades fashionfråga. Nu är det upp till er, kära läsare, att besvara frågan.

- Vem skulle vinna ett lopp mellan en blind dvärg och en stum gris?

Rätt svar ger dig chansen att vinna 3 prenumerationer av vårt eget modemagasin "nikvic" samt 2 tidningar av Damernasvärld, 4 tidningar av Hört och Såg. Och som om det inte räckte med det så får vinnaren ta en fika med NvF, J-Unit och Mig på Starbucks i stan.

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

/Andy

Nr 12

Något som alla behöver, oavsett kön och utseende, är en väska!
Det går inte att komma till en träning utan en väska. Om man inte har med sig den, vart ska man ha alla sina kläder någonstans? Givetvis finns det dem som använder sig utav den äckliga ICA påsen. Förutom att det är en riktig modemiss så är det absolut inte TOP NOTCH att använda sig utav ICA påsen! Fast, det finns ju dem som använder riktiga TOP NOTCH påsar, vilket är helt okej.

Men, väskan är ändå de stilrena och modeinriktades egna princesstårta ! Väskan är pricken över i:et. Den har den givan 12:e platsen !

Här har ni några stekheta väskor som går rakt in i hjärtat :)

image31 image32image33
Den här blåa väskan är perfekt att ha nycklar, busskort och framförallt mynt i !
Den gröna väskan funkar alldeles förträffligt på ett kalas, eller ett rave partaj.
Den bruna funkar som bäst i stan tycker jag, med många hemliga fack och sånt inuti. Som man inte ser eftersom de är hemliga, tihi :)

/ Andy

outfit

image29
image30
Fotograf: David La Chapelle
Stylist: Tom Ford




OMG vad ska jag ha på mig i kväll?

`lugn bara lugn mina små vänner/vänninor... ni som inte vet vad ni ska ha på er ikväll när ni ska ut o dricka skumpa, o dansa dansa dansa dansa.. Jag (NvF), och Adnan o Andy kommer lägga upp en bild på våra dans-outfits till ikväll, så spana in senare o få lite inseration ;)

litet för tips: mkt GULD...

//NvF

Nr 13

                                  image26

Spanade lite på google och sökte på ordet "bild" vilket resulterade i bilden ovan. Fick i samma stund som jag såg den, en vision och klartecken från ovan att svaret på våran lista fanns på bilden. Och visst gör den det.
Nr 13 på vår steckheta lista är faktiskt människans räddare, toaletten. Helt otroligt att man har kommit på denna brilianta ide. Visserligen kan vi män klara oss utan den i större utsträckning än kvinnor, men den behövs.
Därför får toaletten den åtråvärda 13:e platsen!

/Andy

Utgång ?!

Jaaaa viisst är det sååååå. Imorn är det ferdag och det är dags för en riktigt fashion utgång. Hela redaktionen ska ut och givetvis har vi även bjudit med oss personer som har en viktigt del inom modevärlden.
Kvällen kommer ta sin start hemma hos mig, där vi ska mysa lite och diskutera, just de, MODE :)

/Andy

Mjau



Kolla in den här puddingen;) grrr  vilken HUNK
Loréal,s nya hårmodell, Carlos Estefanos

Volymen på denna frilla e sååå retro, d e d som gäller nu i vår...

/NvF

US-Army !

Nikki von fashion och jag har bestämt oss för vad vi ska ha på oss på vår SKIVA. Vi ska gå som US-Army!
Listan på vår outfit kommer senare när vi har köpt allt :)

Pööööss fashion people !

/Andy

RÖSTA

Eftersom Oscar nu har blivit officielmedlem på vår redaktion måste vi nu komma på ett fashion namn till karln.
Vi har diskuterat fram och tillbaka utan att få fram något bra namn. Oscar vill vara tråkig nog att kalla sig själv för Olli, vilket inte är så mkt fashion.
Så, nu är det upp till er, våra kära läsare att ge Oscar ett fashion namn. Skriv till oss!

Adnan har byttnamn förresten, till J-unit. Han ville ha något som är mer hans stil och ville hedra den Jugoslaviska maffian.

/Andy

Fotbollsmode

Idag som alla vet är det tisdag och då är det Champions League som gäller från och med klockan halv nio med försnack i studion. Underbar dag om man laddar upp rätt. Vi på redaktionen har minsann gjort det och förberedelserna har pågått under en låång tid. Det svåraste för oss var att bestämma vad vi skulle ha på oss. Mer om kvällens outfit får ni imorn.

Det är inte bara kläderna som är viktiga, utan också tilltugget.  Att kolla på fotboll och inte ha något att knapra på är lika barbariskt som om Zlatan skulle ha en liten näsa, konstigt va?
Det som gäller för mig ikväll är Multivitamin, Dip (sourcream). Chips, Ostbågar och såklart Kissies favorit Cola.

Bye bye fashion people!

/Andy

Nr 14

Eftersom brunkrämen var nummer 15 på vår heta lista har vi kommit fram till att vår allas kära Idominsalva får 14:e platsen. Varför? E det inte självklart?

ALLA har vi använt Idomin och alla kommer att använda det igen! Det är det absolut det bästa som finns för dina läppar, speciellt under vinterhalvåret. Men glöm inte bort att dra på Idominet nu i sommar, så att du inte bränner dina vackra små lips i sommar. Och ni som gnäller på fjortisar att de har för mkt Idomin, SLUTA ! Man kan aldrig få för mkt av det, dessa fjortisar tänker på sina läppar och har förstått vårt motto med att "ju mer desto bättre"

Så, om du inte har Idomin i handväskan eller i badrummet åk så fort du ser det här och köp de!
 image25


/Andy

Ber om ursäkt

Guuuuud va pinit , oh my gosh, de ska ju så klart stå Nr 15
men tur att jag har brunkräm såatt d inte syns att jag e generad *FnIzZ*


NvF

Nr 16

Hoppas ni e beredda på nr 16 på denna glödheta lista...
Nr 16 på listan är så mkt som brunkrämen.. ganska självklart va? svar: Ja!
fast när ni använder dena gudabenådade produkt, gör inte den tabben som många gör... då tänker ni vilken tabbe e d? Det ska NvF tala om för er, många göra den tabben att dom tar ALLDELSES FÖR LITE!!!! Herregud asså bättre o smeta på rejält, va inte blyga, för d går nämligen INTE att ta för mkt... som vi säger här på redaktionen "ju mer desto bättre"


Ta hand om era svullstiga kroppar nu mina små sockertoppar <3

//NvF

bråk

Nu e det så att vi här på bloggen hade ett litet tjafs i skolan idag, Andy tycker att jag borde bli mer aktiv på bloggen, om jag inte blev det skulle han sparka  mig trots att det är jag (adnan)  och NvF som är chefer!
Så nu känner man sig lite tvingad att skriva ett par rader!
dagens outfit:
jag hade mina favorit kläder idag:
kalsonger:  så klart det  är dyra märkeskallingar
strumpor: billiga
skor: rbk
Byxor: dom mycket populära ccm byxorna... (blå röda mjukisar med)
t-skjorta: vit o smutsig
brun hood..
Fjälroevaen jacka
och mössa såklart..

Hammars outfit:

nätlinne

byxor : inga byxor, speeeedos!

kallingar: frittfall

skor: foppatofflor


Andy kanske återkommer med sin outfitt, det lär vi märka!

Oscar !

Efter vissa kommentarer och insändare från er, våra trogna läsare har vi bestämt oss för att Oscar ska bli en del av vår redaktion för ett snyggare Sverige. Han kommer få sitt egna lösenord och ett eget modebloggsnamn, inte illa. 

Oscar, vi på redaktionen hälsar dig varmt välkommen till NIKVIC.blogg.se "Top Notch Baby" AB. GRATTIS !

/Andy


FASHION PEOPLE !

Tjena hoppsan på er alla modesugna prinsar och prinsessor i vårt avlånga IKEAland, what's up?

Vi har tagit emot kritiken som vi har fått här på redaktionen om våran usla uppdateringsförmåga, men som vanligt har vi förklaringa till varför.

Andy har varit i London, och den vackra, med dock så blåsiga staden Sou(s)th End. När han kom till redaktionen tidigt måndag morgnon (14:35) för att uppdatera bloggen hade en bäver ätit sönder internetkabeln! OMG ! Dessutom flög en fågel fram och tillbaka och störde signalen på det trådlösa nätverket. DISASTER !

Nikki har kollat in Japans skidmode för 2015 i Åre, på IngridsLivs vid Torget. Och som ni vet ligger man efter i tiden där uppe så polisen beslagtog hans data för vidareundersökning av bombhot. Han har inte fått tillbaka den än... :/


Lille Andy då, och hans lilla semestertrip med svärföräldrarna och frun, hur gick de?

JO!
Redan på flygplatsen i London blev hela semestern till en dröm. Istället för en liten mini Toyota fixade Andy en Audi A4 S-line, woho !
Hotellet, som redaktionen stod för, var helt okej för en modebloggare som mig. London blomstrade av blommor och avgaser då vi gled ner för stadens gator. Aristokratin flödade på Londonsgator och brat efter brat gick förbi oss. Harrods stod för det sedvanliga Top Notch stuket, heeelt i min smak, men inte min frus plånbok. Jag gjorde även mitt ansikte och bloggen känd på Harrods genom att ta en bild på mig själv och göra som bakgrund på datorerna, SMART !
Att besöka London och inte gå på deras thé visning vore ett brutalt serbiskt slaktmord. Vi tog oss en privatguide tur på Le Thé House av Arthur, mycket trevlig kille.
Att försöka få med svärföräldrarna på lite shopping var inte av det lättaste laget, speciellt inte i mina kvarter. Till slut i all min förtvivlan och sorg visade jag svärfar sossarnas absoluta favorit boutique, "PRIMARK" ! USCH! Kära prinsar och prinsessor, gå inte in där ! Svärfar kom ut med 12 plagg för 14 £, FÖR ALLT !

image24


I South End tog vi oss ett brittiskt perspektiv på allt. Vi åt fish and chips och kollade på fotboll, heeelt enkelt undeerbart. På kvällen gick vi till nöjesparken och åkte en riktigt rolig berg och dalbana. Men det bästa av allt var ändå att man spelade MICHAEL JACKSON på nöjesfälltet. B-E-A- UTIFUL!

De var Andys lilla fashion trip till ett av världens modesättande länder.

/Andy

RSS 2.0