hej

idag ska jag köpa en ny mössa ;)
den ska vara fin

MUNKEN OUTFIT

I lördas besökte vi Munk Källarn i Visby. Vi bjöds på otroligt god mat och efter maten var de dags att äga the dancefloor ! De va skitkul att dansa, tills vi båda insåg att vi var omringade av äckliga gotländksa 45 taggare. Vi top notch grabbz gick därför till Hamnplan 5 istället. Visserligen va det bättre än munken, men de kan inte möta sig med en kväll i hufvudstaden Steckholm ! 

Nikkis outfit:
Skor - QuickSilver 
Jeans - we
Skjorta - Bläck
Jacka - J.Lindeberg

Andys outfit:
Skor - Rizzo
Jeans - Filippa K
Skjorta - Filippa K
Slips - FCUK
Jacka - Peak

Vårkollektionen

Heelloo fashionpeople !

Efter att nikki och jag hade checkat in på Ritz, tagit oss en matbit var det dags att träffa Gotlands egna och största modedesignern genom tiderna, Håkan Loob ! Vilken maan !

Vi åkte med hans egna volvo 360 turbo, SHIIAT ! Vårkollektionen skulle visas på Ica mitt i stan. Vilken tillställning de va ! Under vårkollektionen förklarade Håkan Loob att det som gäller för i vår är fårskinn från Gotland. De som kommer vara ännu hetare är hans egna kollektioon "FårLoob" som inriktar sig på badmodet på Gotland. De e även fårskin som gäller på bikinin i sommar. Så, om du kommer till Gotland i sommar, ha med dig en fårbikini, annars blir du inte TOP NOTCH på stranden utan en strandad pingvin.

Peace out loooveers !

/Andy

Äntligen fast mark

Efter en lång och blååsig resa på de the big ocean har jag och hammi kommit på fast mark. Nu har vi checkat in på ritz och ska snart till resturangen för att ta oss en liten matbit :)

Mer om gotlandsresan kommer !

/Andy

Tidlösa modeprylar nr 22

Vem i hela världen skulle kunna klara sig en hel dag utan, den mest geniala modeprylen genom tiderna, plattången? NOBODEY !

Plattången har räddat miljontals liv och dagar sedan den kom ut på marknaden på 1730-talet.
Enda fram tills dess hade Europeerna varit avundsjuka på Asiaterna som hade de spikraka och perfekta håret som alla strävade efter. Efter många års efterforskningar och letande i hemliga arkiv har modeikonen Magnus Uggla hittat svaret. Ända sedan 1700-talets början har man gett nyfödda ungar i asien en plattång för att de ska i tidig ålder kunna ha de raka vackra håret. Detta hände 30 år innan plattången lanserades i Europa, SHIIIT !

Tack Magnus Uggla för underbar research !



/Andy 

Inredning

Eftersom så många har skrivit till oss och undrat vad som är hett inom inredning träffade jag och nikki vår älskade och underbara Ernst för att få lite tips och råd över en cafe latte i Gamla stan.

Ernst sa, utan att tveka, att gammaldags är det som gäller för dig som ska göra om i hemmet. Tänk dig gammelmormors möbler med en 60-tals tapet på väggen. Tegelugn i sällskapsrummet och en frääsch matta gör susen. Då blir du TOP NOTCH även på hemmplan baby ! :)
image10

/Andy

numero 23

Nu när det börjar dra ihop sig till nyår.. kanske du har samma problem som oss? va ska jag ha för skor till min fina klänning? ooh my gooosh känner panik ångest, men lugn i stormen som vanligt har vi lösningen på allt ;)
image9
Sååååååå stilrena,  (går även hem på beachen i sommarn 08 baby)

/Nikki von fashion

25 tidlösa modeprylar

På plats nr 24 har vi den mest nödvändigaste av dem alla: Galgen

Från dess att galgen skapades har den underlättat vår vardag och fått våra kläder att se snygga ut även när de hänger i garderoben. Tänk er bilden av en garderob utan en enda galje, KAOS! De skulle vara som att kliva in efter att atombomben släpptes över Hiroshima. 

Därför har galgen en given 24:e plats på denna lista!


/Andy

25 tidlösa modeprylar

Äntligen kommer den efterlängtade listan över de 25 mest tidlösa modeprylarna som har räddat modevärlden från undergång.

På plats nr 25 kommer vår allas TOFS.

Denna runda  lilla sak, som finns i alla möjliga färger har hjälp alla från Rihanna, Petter, Jay-Z till Nikki själv, från att se förfärliga ut. Utan tofsen skulle inte Slash kunna se vilka snören han drog i när han uppträdde live med Guns N' Roses. 

Därför har tofsen en självklar plats på modevärldens hetaste lista!

// Andy

Mannen myten legenden

Många har frågat mig var jagfår all min inspiration i från när de gäller inredning... Då ska berätta för er mina små vänner att mannen som e skapare till allt fint på jorden är ingen mindre än våran kära lilla Ernst Kirchinichinichini<3

image8

/Nikki Von Fashion


Äntligen tbx

Jag och många andra kan glädjas åt den kanske hetaste trenden denna vår. nämligen inget annat en de stilrena nätlinnet, nätlinnet går alltid hem, som jag o min vänn adnan brukar köra när vi besöker La Roy. en schysst kostym me nätlinne, mer än så behövs inte för att få damerna på fall ;)

ps.va inte rädd för att testa ,lite starka färger på nätlinnet. ds.

/Nikki

Andys fashionschool

För er prinsessor som ska ut och shoppa inför vår så är det de här som gäller !

"Bryt av den gråa kostymen med ett par kängor och färg!".
Kombinera gärna höstens mörka gråa färg med vårkänsliga färger som stärker din outfitt. Om skjorta ska användas så rekomenderar jag buttondown-skjortorna. kombinera allt med ett par fräsha kängor och en snygg klocka. 

Mina fem tjejfavoriter:
1. Basker från Ca4La, 995 kr 2. Axelbandsväska från Rules by Mary, 549 kr 3. Kavaj/Jacka från United Bamboo, 6295 kr 4. Nagellack från Chanel, 200 kr 5. Handskar från Whyred, 1200 kr.

Vintageklocka från Omega är det som gäller i vår

"en garderob utan kläder är en tom garderob"


Gästbloggaren

Heeey alla fashion tokiga prinssesor och prinsar!

Mitt namn är Andy och jag är Adnans och Nikkis modeexpert och trendsättare. Jag är 18 år och bor, i inte allt så lilla Tyresö.  Jag jobbar som fashion reporter för Vogue och har blivit tillfrågad av Adnan och Nikki om jag kunde hjälpa dem lite med deras nya modeblogg. "Offcourse darlings" svarade jag till dem och bjöd dem på varsinn gin och tonic.

Den stora frågan som alla drabbas för när de ska handla är om de är nödvändigt med så dyra kläder från de stora modesättarna. Mitt svar" YEES ! " såklart de e ! Därför när jag shoppar, som jag gör ganska ofta i samband med mina resor utomaldns, köper jag oftast från de stora modehusen.
Mitt absoluta favoritmärke är Gucci.

Och alla ni som ska shoppa, tänk på mitt ordspråk då "En garderob utan kläder, är en tom garderob"

Outfit

image3
Det luktar utgång imorrn, det här e min planerade outfit för imorrn hihi, ses på La Roy alla tokiga dansmäniskor där ute ;) laaav yaa all / Niki


Catwalk i milano

Idag när min vänn adnan träna så smet jag ( hammi) iväg en snabbis till milano för o hålla mig uppdaterad om alla nya trender, de va jätte trevligt ja o min carlos av njöt en hejdundrans catwalk, medans vi av njöt en smaskgigt glas vin, me lite tilltugg som ost,kex o druvor mmm mumms va gott d va


tjingeling <3

träning

idag va jag (adnan) på träning, det var roligt jag gjorde ett mål.
niki var hemma o runka kanske, jag vet inte! ;D
min outfit på träningen:
skor, vita
ccm byxor, röd blåa
strumpor, gråa
canada tröja som va inne för ca 7 år sen, menjag för tillbaka moddet.. =)
o kalsonger
o jacka, mörk blå

skit ner er

Välkomna!

hej, alla glada för fan..  det här är en blogg om livet som adnan och niklas hammare ;)
vi inriktar oss främst på mode och design..
adnans outfit:
jeans
skor
strumper
kalsonger
jacka
hår

nikis outfit:
skor
strumpor
mjukisbyxor
kalsonger
t tröja
tröja
armband
halsband
lite mindre hår
=)

om ni vill ha tips om mode, så var inte blyg.. släng in en kommentar vettja ;P^^

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0