Mode

Heej heeej fashionister !

Nu e det ju så att schtekar tiderna med espandrillos från Gucci, marinblåa shorts från Dsquare, vit uppknäppt skjorta från Prada och shades från Givenchy är tyvärr över. Vi börjar sakta röra oss in i den mörka och kalla hösten, men det är inget att grina modetårar för. Hösten präglas ju av mängder av nya kollektioner från alla modeskapare. En  som vi har träffat här i London fashion Week är ingen annan än Louis Vuitton's Bernard Arnault som stolt visar upp sin nya kollektion. Det LV har sattsats starkt på säger Bernte är deras vantkollektion. Den består av dyra tyger från Kongo Kin Chacha och görs i en begränsad upplaga.

Och finns det någon bättre start på hösten än att investera i ett par vantar från Louis Vuitton´s Limited Edition? Jag kan garantera er att det just nu finns ett par mindre på marknaden eftersom jag redan har investerat i ett par :)

 

/Andy

Mingel

I lördas var det ju som sagt en mindre redaktionsfest. Och självklart ställde vi upp på mingel bilder :)
 
Den bilden då jag, Andy, håller i en pokal e från VIP loungen från Fashion Week i  New York där vi fick priset för världen bästa modeblogg, framröstad av alla modeskapare. Jag fick ta emot priset av Tom Ford som desvärre inte ville ställa upp på bild :/



Videoblogg


Ni fashionister vet att vi på redaktionen tidigare har varit påjkbandet "BOYZ LIFE" och i lördas va det dags att pröva våra gammla movees!

Fashionister, vi lovar er bättre kvalite på videon nästa gång de e videoblogg

News

Heeej heeej fashionister ! Hur mår ni? Vi på redaktionen mår bra i alla fall.

Som Nikki von fashion tidigare skrev har vi haft skit mkt att göra vilket har gjort att vi inte har hunnit komma in på redaktionen för att skriva. Här i måndas var vi faktiskt över till London för att inviga London fashion week 2008. Det blev en väldigt lyckad tillställning där de bjöds på ett och annat ögongodis från modeskaparna runt om i världen. 

Jag fastnade faktiskt tillsammans med Stella Macarthy här i tisdags kväll och pratade såklart om hennes nya kollektion. Stella har faktiskt själv bestämt sig för att pröva på att göra en hockeykollektion och frågade mig om vi skulle på redkationen skulle ha lust att pröva kollektionen. "Inga prbolem min lilla fashionsötiz" svarade jag henne. Så om ni kommer och tittar när redaktionen spelar kommer ni få se Stella Macarthys "ICE-COLLECTION".

På tal om hockey, de va så att Nikki berättade inte hela sanningen om varför vi har varit borta från bloggen. De va nämligen så att manager Johannes hamnade på sjukan! Han fick halva sin tand utslagen och hamnade i koma i en kvart! Det var fruktansvärt kära fashionister ! Men nu e allt bra igen :)

Pööös ! 

/Andy


Redaktionsfest

Heeeej alla fashiontokiga individer.
I går var det dax igen, för redaktionsfest, så nu e vi tbx igen.. bloggen har kommit i andra hand på sistonde, men vi på redaktionen har det lite körigt med alla höstkollektioner, som vi måste godkänna o sånt... hoppas ni har överseende med det. klart ni har...

Andy kommer förhoppningsvis att leverera lite bilder kanske nån filmsnutt från gårdagens tillställning.

/Nikki von Fashion


RSS 2.0