Modelande

Hej hej !

Här i dagarna han våran tipp expert, som han utger sig att vara, Schtek Tampa att bli plåtad för Vouge Magazine.

Iförd strumpor frånGivency, jeans från Jean Paul Gautier samt piké från Paul Smith plåtades Tampa i våran privata studio, som för övrig används av Moore, King, Elle och massa andra modemagasiner.

Givetvis bjuder vi på några utav bilderna från plåtningen.



Grand Opening !

Förutom att vi blev tillbedjade att annordna "Victoria Secret Fashion Show 2008"  har vi också fått tagit hand om århundrades Grand Opening! Ja fashionister och modekungligheter, vi talar om Grand Opening utav "Atlantis Hotel" in Dubai. 

Fyrverkerier avfyrades, folket jublade, champagnen flödade när Manager Eckefjord och Andy klippte sönder det röda sidenbandet från Givenchy med två stycken guldsaxar från Kosta Boda till det nya fashion hotellet "Atlantis"

Det har sedemera efter invigningen av hotellet spekulerats om hur mycket själva invigninge kostade. Om man läser i New York Times mittuppslag uppgår den troliga summan till 129 miljoner. Vi kan berätta för er att summan var betydligt större och där vi finansierade allt ur egen ficka.

För att det skulle bli en riktig invigning hyrde vi in Kylie Minogue och beställde raketer för 46 ton. Det är vad vi kallar Grand Opening!

/Andy 

After party!

Hejhej igen fashionister och kungligheter !

Som sagt, Victoria Secret Fashion showen blev, såklart, otroligt bra !
Efterfesten har det varit mycket tal om efter allt som hände, vi ger er självklart, som enda bloggen i världen, allt de snuskiga och alla modemissar  som skedde på efterfesten!

Allt började med att P.Diddy utmanade alla och sa "Nobody can party like P.Diddy! " Många tappra försök gjordes men vi kunde sent in på kvällskvisten kora P.Diddy till "2008 Party King". De tappraste försöken kom från Heidi Klum, Paris Hilton samt Manager Eckefjord. 

Heidis drickande slutade i missär då hon tappade allt förnuft och erbjöd sig att shoota Smirnof från Erik af Fendis pung. Tillslut tog Seal med sig sin salongsberusade fru hem och tackade oss för en oförglömligfest. 

På tal om oförglömlig, Paris Hilton lär inte komma ihåg något från efterfesten. Det tog inte längre än ca 45 minuters drickande av redbull och festis så hade hon däckat pladask på golvet och blivit hemkörd av pappa Hilton. 

Hur gick de för Manager Eckefjord då? Jo, efter mycket rödtjut samt kristal champagne försvann Manager spårlöst. Han hittades sedemera i soffan, totalt utslagen. Barnrumpan Usher med sin följeslagare Nicke nyfiken (Erik af Fendi) passade på att roa sig. De tog varsin spritpenna och skrev "Kuk" i pannan på Manager. Tyvärr, av juridiska och moraletiska begränsingar får vi inte lägga upp de bilderna.

Men under sin utslagna tid på dygnet behöll såklart Manager Eckefjord sin eleganta stil rakt igenom och ställde gärna upp på mingelbilder, se och njut!

/Andy










The Fashion Show

"The Victoria Secret Fashion Show 2008" produced by The One and Only Fashion Blog, NIKVIC !

Så lät det när vi på redaktionen fick gå ut på catwalken efter att showen var avklarad. Show me love spelades i högtalarna och publiken grät av lycka. Visningen blev otroligt lyckad. Heidi Klum sprang upp och ner på catwalken lyrisk att få presentera Victoria Secret 2008 by Nikvic. I år var det Nikki von fashion som fick designa the million dollar bra och de var ingen annan än Adriana Lima som fick bära upp den på sin vackara kropp.

Efterfesten kom att bli den mest omtalade och händelserika på länge! Mer om det i nästa inlägg!

Pööös !

/Andy

 





Ojdå ?!

Nu blev ni allt chockerade va, fashionister små !

Det ser ut som om redaktionen har hittat  tillbaka till både kontoret och tangentbordet. Vi ska väl, som alltid och numera sedvanligt, be om ursäkt för vårat uppehåll och komma med en briliant bortförklaring.

Som ni alla fashionister vet är det mycket jobb när man ska arangera stora fester och modevisningar. Anledningen till varför vi har varit borta är på grund utav att vi fick äran att arangera modevärldens största och bästa händelse sedan Napolen den III ändrade sin klädstill från "Gatubarnet med trasiga prada jeans från Normandie" till den mer, låt säga, "Stillfulle aristokraten med raka jeans från Jean Paul Gautier, rustning från Chanel samt skor från Brooks Brothers,  från slottet Versaille", sjävklart pratar vi om "THE VICTORIA SECRET FASHION SHOW"!

I år fick redaktionen från Stureplan, Wall Street, Tokyo samt Dubai, Nikvic äran och previlegiet att samårdna denna modevisning.

Mer om modevisningen och efterfesten med P.Diddy, Usher och Manager Johannes i fokus kommer senare.

Pööözzisar !

/Andy 

RSS 2.0