Look a like!

Vi på redaktionen tycker det är så otroligt kul me "Look a likes" så vi passar på att bjuda på en till. Den här gången är det ingen annan än vår tunhårigebloggvän Jesper "liljebladh.blogg.se". På grund utav hans tunhåriga frisyr har vi märkt att han för varje dag som går börjar att likna en mkt känd fransos vid namn "Fabien Barthez"


Barthez?

Jesper?

/Andy

Fashion weekend!

I helgen var vi som sagt på andra sidan jorden, närmare bestämt i Japan!
Vi hade otroligt roligt, såg massor av nya kläder och åt oss tjocka på fashionmat, typ sushi!

Dessvärre måste vi erkänna att vi aldrig gjorde någon videoblogg!! Vi vet förlåt, förlåt! :(
De hade inga bra toaletter för att Nikki och jag skulle kunna fixa ett schyst videoinlägg. De enda toaletterna som de körde på därborta var offentliga och var absolut inte FASHION! Därför får ni hålla er ett tag till fashionister :)


/Andy 

Look a like!

När vi ändå nu pratar om Blondinbella och hennes misslyckande som modeprinsessa kan vi passa på att ge en otroligt attraktiv Look a like med henne.

Blondinbella?
Miss Piggy?



/Andy

Blogg världen gråter! Dock inte vi!

Idag på morgonkviste blev det klart att "Sveriges största bloggare" Blondinbella ska göra en timeout från sitt bloggande. Hon sa i en intreviuv till Aftonbladet att hon måste komma över de som hände i somras! BULLSHIT BULLSHIT !



Den egentliga anledning till varför Blondinbella lägger ner sin blogg är för att hon inte klarar av att konstant vara "Sveriges näst största bloggare". Som alla vet så är det vi på Nikvic.blogg.se som bedriver "Sverige/Europas största modeblogg".

Så Aftonbladet har fel i båda aspekterna. Dessutom kan vi avslöja lite inside information som vi har besuttit på ett tag nu. För ungefär 1 månad sedan fick vi både mail och brev från Blondinbella där hon bad att vi skulle trappa ner på vårt bloggande så hon skulle vara störst. Hon skickade även med en DVD med brevet där hon gråter ut sin frustration över vår överlägsenhet, påminde väldigt mkt om Britney Spears beundrare. 

Så, modebloggsvärlden gråter glädjetårar för att Blondinbella lägger ner sin verksamhet och inser att Nikvic.blogg.se är den blogg som är störst vackrast och bäst!

Fashion pussar !

/Andy

Veckan i siffror!




2. Antalet gånger Baby fashion ramlade på catwalken när han gick för Pampers nya kollektion

35. Minst så många glas kastades ut från balkongen i Adnans lägenhet på Stureplan i helgen.

250. Antalet Pampers blöjor som Baby fashion använde under förra veckan.

/Andy

Smygpremiär!

Som Nikki von fashion tidigare har nämnt ska vi till Japan här i helgen för att spana in fashion week . Som enda  blogg i världen kan vi presentera mode jätten Kenzos nya kollektion. Vi fick en smygtitt av  linjen TPS idag på kontoret och där TPS står för "Top People Suite", och där Kenzo var väldigt  inspirerade av Picasso när de gjorde denna linje, vilket  kanske  syns. Och det var ingen mindre än Erik af Fendi som fick testa på kollektionen så här i förhand.



Stilrent? OTROLIGT !

/Andy

Stay in touch!!

Redaktionen är bjuden (såklart) på en av dom största visningarna som äger rum i japan närmare bestämt i fashion staden kawasaki, som Andy har nämt tidigare. så vi tar våra svin dyra modeväskor och beger oss mot japanessland i helgen.. så räkna med en och annan videoblogg fram mot helgen.... Stay in touch... Just do it!!!! sa jag.




//Nikki von Fashion


En typisk utgång

En typisk syn vid festande för oss på redaktionen är att manager von eckefjord råkar dricka liiiiiite för mycket. Igår var han sig lik. Då han satt i soffan helt utslagen sa Kim:

"Jonte, måste jag ta bild på dig igen när du sover?"
Från ingenstans kommer Eckefjord med den skarpa kommentaren:
"Nää.... Jag väntar bara på rätt tillfälle".

När vi ändå talar om sovande personer hittade Erik av Fendi en förortsunge däckad på golvet framför honom. Erik tog tillfället i akt att sätta sig till rätta med förortsungen som fotpall. Även samma person hittade vi badandes i badkaret. Njut?




We are back ! (again)

Nuuu så fashionister. Nu har vi hittat både de ena och de andra för att kunna uppdatera bloggen. Igår så hittade Nikki von Fashion nyckeln till kontoret på Stureplan som han hade tappat förra veckan! Samtidigt kom jag på lösenordet för bloggen, som vi har skrivit upp på alla väggar på kontoret, så vi inte ska glömma det igen ^^

Nu e vi i alla fall tillbaka, och självklart gör vi det med buller och glamour (som vi alltid gör). Varsågod och njut att våra senaste och hetaste uppdateringar, videobloggar och mingelbilder från J-unit Mansion!

Armani på besök

De e ju så här i modevärlden att det hela tiden gäller att ligga flera säsonger före alla andra! Det är de vi på redaktionen e bäst på! Därför kan vi bjuda på en smygtitt på Giorgio Armanis nya "Grandmare Springi Collectzione 2010". J-Unit har under de seanste veckorna varit med Giorgio i Milano för att både styla och lansera hans nya kollektion, där J-Unit hade stort inflytande. Tillsammans med Giorgio och några stylister från världens alla hörn har J-Unit varit med och skapat århundrades kollektion gällande filtar och kuddöverdrag.

Kollektionen kommer att lanseras någon gång under våren 2010, men vi har redan fått de första serien av denna färgglada kollektion.






/Andy



Videoblogg

Ojojojojojojoj mina kära fashionister och modeister, prinsar och prinsessor. Igår slog vi till på stort när vi hade gjorde hela 3 stycken videobloggar! OH MY GOD !


 
 

 



RSS 2.0