Hoppsan !

Hejsan hoppsan fashionister !
Kände att jag var tvungen att göra en liten uppdatering här på bloggen. Den här uppdateringen kommer att ägnas åt den prestation som jag och mitt lag lyckades med i Eken Cup som spelades i helgen. Lika otippade till guldet som Grekland var 2004 går vi och vinner Eken Cup ! Otroligt vilken kämpar insatts av mina lagkamrater gjorde under semin och finalen.
Självklart spelade även jag, men min plats i laget fick jag på grund utav min expertis inom, just de, mode. 
De ville helt enkelt att jag skulle klä dem snyggt inför mästerskapet, och vilken succes jag gör ! 

Mitt lag blev det snyggaste och även de bästa ! :)

/Andy


Semester

Kära fahionkungligheter. Sommaren är här och de flesta går antingen på sommarlov eller semster och de har vi på redaktionen också tänkt göra.
Så för några dagar sedan bestämde vi oss för att gå på semester och lägga bloggen på hyllan. Så på en obestämt dit kommer bloggen att ligga nere, eftersom vi har tagit vad vi på redaktionen kallar för "bloggsemster".
Vi kommer alltså inte att ligga på playan och schteka hela tiden, utan även kolla in alla modenyheter världen runt. Så när vi kommer tillbaka har vi så mkt information om mode så nii kommer att döööööööööööööö :)

We love u all

/redaktionen

Redaktionen på bal

Den varma tisdan den 3 juni var det dags för oss på redaktionen att gå på bal. Allt började med att vi var hemma hos vår Manager Johannes och hade det väldans trevligt. Vid halv 6 riktades allas blickar på gatan till tre vita, extra långa, limousiner som stannade utanför Johannes. Redaktionen svidade om snabbt som attan och sprang ner med våra Moet flaskor i högsta hugg till limousinerna som glamoröst stod och väntade på oss. 
Limousine färden tog ungefär 1 timme och under den tiden han alla i redaktionen att dricka två Moët flaskor var och kom fram till balen måttligt salongsberusade i bakgrunden till Lethal Industry.

Och som utlovat kommer även våra fantastiska videobloggar :)

/Andy 

Videobloggar

Hej Hej !






/Andy

Redaktionens skiva



Databasfel

Tyärr är det så att det har blivit ett databasfel här på redaktionen, vilket har resluterat i att vi inte får upp alla bilder just nu. Vi kommer att försöka igen imorn, men så länge kan ni njuta av dessa två bilder på vår PR- konsult och mig när vi uppträder med "Fader Abraham"


Allt om redaktionsfesten !

FASHIONITER ! Dags att vi ger er den rätta sidan av mode och stilar nu då sommaren kommer.

Till och börja med hände det otroligt mkt på skivan som vi på redaktionen arangerade alldeles från egen ficka, eller våra pappors *tihi* ^^
Vi tänkte idag ge er lite bilder från festen. Imorn om allt funkar, så ska vi försöka ladda upp våra videobloggar och ge er alla detaljer som gjorde redaktionens fest till årets sccchtek fest !

/Andy

Årets hetaste visning!!!

Ikväll ska HELA redaktionen på visning tillsammans, och d ska videobloggas mer än aldrig förr, så håll ett fashion öga öppet på morgondagens uppdateringar... kommer bli STEEEK

/NvF

RSS 2.0