Adjö

Sådär yeees. Tänkte få in en till modepryl på vår lista innan jag lämnar bloggvärlden för att byta ut den mot modevärlden i fem dar. Jag vet, jag vet. Jag kommer att sakna er lika mkt som ni kommer sakna mina inlägg, men jag lovar att Nikki von fashion kommer hålla er uppdaterade.

Listan då:
På plats nr 16 kommer den lika nödvändiga som praktiska Nyckeln!
Nyckeln har en lång historia bakom sig som startar långt innan antikens Rom. Nyckeln kan kanske vara människans smartaste och nödvändigaste modepryl EVER! 

Efter att ha lyssnat runt på bloggen har jag hört att vissa tror sig veta att Nikki von fashion låser in alla sina klädesplag i varsin låda som är både vakum och molekylfri! Sant eller falskt?


image23
/Andy

Mr. White

För två veckor sedan kändes det absurt och jätte fel att åka till London på onsdag för att spana in 09 Fall/Winter kollektionen från Fjällräven, men inte idag. Som nog alla har märkt så har det snööat i 17 timmar i sträck, vilket gör att ni modeprinsessor som köpt de nya shortsen från Lindex får ta och vänta ett bra tag till. 

Så, se inte till att bli insnöade där hemma nu så hörs vi sen. Puss !

/Andy 

Handbollsmode på is?

Vi kära hockeybloggare fick idag ett litet besök av våra handbollskambrater på isen idag. För det första måste jag säga att Pjong och Emmi aldrig sätt vackrare ut! Ärligt talat flickor, börja med hockey grejerna i skolan eller på klubben, killarna kommer falla som ett tontegelsten rakt ner i backen bara, Shooooof !
För det andra var dessa flickor inte lika bra som de var snygga. Jag tror närmare bestämt att Pjong inte fick med sig pucken i farten en enda gång men gjorde samtliga gånger ett tappert försök i att bromsa men landade pladask på näsan. GUUUU VA ROOLIT!

Vill också citera Josef då han kliver ut från duschen och säger till Nikki

"Va fan glor du på mannen? Har du aldrig sätt en sååån stoor DICK ällä?"

/Andy

Oscars Mansion !

Här kommer de efterlängtade mingelbilderna från gatos inflyttningsfest i sitt nya mansion !
  

/Andy

Live and kicking at Oscar !

Soothereyes ! Nu är modebloggarna jag och Adnan hos vår käre vän Oscar tillsammans med Linn, Emmi och Pjong !
Vi blev inbjudna till Oscars nya mansion idag på eftermiddan. Med hjälp av vår vän TomTom kom  vi  till Oscar för ett tag  sen. Nu ligger Linn och Oscar  i hans hästens och kollar på Dawsons, samtidigt som paparazzi  adnan springer runt och fottar  !
Bilder från Oscars vackra mansion kommer snart, dessutom kan jag meddela att kärleken är på G igen mellan Adnan och en annan sisådär känd bloggare :)

/Andy

Maroco är tillbaka !

Efter en veckas ledighet från skolan och bloggvärlden har äntligen vår medarbetare Adnan landat i Sverige.
under sin resa har han bevittat de smutsiga marocos kläder som väckte avskyn inom honom. Hans hemlängtan till riktigt mode var enormt. Som om det inte räckte med de trasiga kläderna fick han åka på en moped med 4 hjul i öknen och äta sand ! Han blev otroligt torr i munnen har han berättat !

Mer från modevärlden kommer snart ! 

/Andy 

Ny nivå!!

vi på redaktionen har tagit beslut om att höja denna blogg til len helt ny nivå... me tanke på hur många läsare vi har, tycker vi att de e dax att bli "proffs-bloggare" så som blondbella o kissie lr va dom heter, så de företag som vill att vi gör reklam för er var vänliga o skirv ett sött inlägg

ps, inga nördiga budget märken här inte.. ds.


<3
/NvF

Århundrades modetabbe !

Idag på vår sedvanliga lunchtid satt jag, nikki och jörgen och diskuterade, ajustde, mode. Helt plötsligt, utan förvarning, halkar en kille och flyger med ryggen rakt ner i backen. Han får all sin nikalakkasoppa eller nåt i ansiktet och tallriken går sönder då den träffar honom i ansiktet. Från golvet hör man hur han börjar skrika "AAAAAAAAAAAAAAAAH", han ställer sig upp och skriker "AAAAH, MITT ANSIKTE !" utan att ens fundera slänger han sig över salladsbordet och gräver ner händerna i ärt och majs skålen och kastar upp det i ansiktet. I nästa sekund vänder han sig om med händern högt över huvudet och börjar springa mot utgången, fortfarande skrikandes.

Vad kan vi då lära oss av det här, JO!
Se till att alltid gå och sula dina skor hos skomakarn så du får ett bra fäste. Ha inte vit tröja på dig när de är nikaakaksoppa i skolan, fel fel fel. Och försök inte att blanda nya ansiktskrämer själv, det finns proffisionela som redan har gjort de. Därför tipsar vi er om den perfekta ansikslotionen från Baby Oil, återfuktar och rengör fejset på nolltid.


/Andy

Nr 17

Eftersom snören kom på 19:onde plats, så måste Karborbandet komma på 17:onde !

Karborbandet, som introducerades 1769 på modeveckan i Kambodja, är nog den smartaste "uppfinning" som Mao Tse Tung har kommit på. Allt blir så mkt enklare med karborbandet, eftersom alla inte kan göra en vacker rosett och eftersom småbarn har svårt att knyta. Dessutom går allting så mkt snabbare och smidigare med karborbandet. 
Vi modefanatiker tackara Kejsaren Maos brillianta idé, som han faktiskt fick under ett opiumrus, har historieforskaren Magnus Uggla berättat för oss  :)


/Andy 

Äntligen

Hej alla fashion prinsar och prinsessor :) 

Vi ber om ursäkt att bloggen inte ha varit uppdaterad på ett bra tag, men vi har våra reasons varför vi inte har kunnat.

Nikki von fashion är på resande fot och letar efter modeprylar till vår lista och har inte kunnat skriva något på grund utav att någon har klippt sönder sladden till det trådlösa internet som han använder på sin laptop, den som dessutom har tappat sitt tangentbord, lider med han :/

Men här kommer en färsk uppdatering i alla fall :)

Va på mina modeprinssesors favoritställe idag och tog en rejäl "mellis" med dom. Kollade lite med Mallen vad som var på G i världen. Hon berättade att hon inte hade hört ett piss om något skvaller eller ny händlese. Hon berättade dock om sin egna idé som hon ska genomföra med Linda. De ska nämligen köpa en egen ö på 80 hektar i karibien för ett pris som hon inte ville avslöja. Om vi säger så här, om de fortsätter att äta som degör så kommer de inte ha råd med ön. Anyway, de som kommer vara riktigt hett nu här vi går mot varmare tider är "cocoskläder" på beachen. Kanske värt att pröva tillsammans med de heta skorna som vi har på listan, eller? Ni bestämmer. Vi tycker dock at cocoskläderna har en given plats som nr 18 på vår lista efter att ha smygkollat på kollektionen i Puta Madre


Jag tackar er för er underbara info Mallen och Linda

Håll ut kära modevänner, snart kommer ett nytt inlägg av modekungarna :) 

/Andy


RSS 2.0