Hej hej hallåå!!!

Nu ska jag ta o berätta en grej för er mina små prinsar o prinsessor, sossar o normala.. Ikväll ska redaktionen ut och sätta sprätt på de vi har mest av.. nämligen pengar....skumpan kommer rinna damerna kommer flockas o vi kommer steka... ingen nyhet..

 vi kommmer börja kvällen i Andys lilla behagliga manshion, och senare så är det dax för Prada Jimmy att ta täten, för vi ska nämligen på pradavisning, en väldigt speciell prada visning, där de visas tankar o riktlinjer för vårkollektionen2010... eftersom de e mkt nära vänner till oss så ställer vi gärna upp med lite feedback o idér.. för vi e ju trots allt bland dom mäktigaste inom branchen..

vem vet vi kanske till och med kör en videoblogg från pradavisningen, beror på hur nöjda vi e med deras kollektion...

Där har vi han Prada Jimmy i egen högperson.

på återseende<3

fashion kisses

/Nikki Von Fashion

Sthlm Fashion!

I måndags sparkades Stockholm Fashion week, eller som det numera heter "Sthockholm Fashion days" då det enbart håller på i några få dagar. Men hur som helst, Fashion dagarna kickades igång med ett jätte kalas på Cirkus! Givetvis var redaktionen på plats, längst fram och självklart snyggast. Efter visningarna utav Acne och några andra svenska märken passade Nikki von Fashion på att tala lite med vår gode vän Ralphie Laurent om framtida och forntida sammarbeten.

Stora skratt utbyttes då Nikki von Fashion tog upp sammarbetet med Mitshubitshi som Ralphie hade under sommaren förra året. Det var de sammarbetet som Abbe, Nikki och Andy fottades för iklädda sommarplagg från Ralphies sommar kollektion 09 och en röd Mitshubitshi Colt med 35 hk och säten med broderade Ralph märken i säterna.





På tal om gammla sammarbeten gick Andy igenom bilderna från begynelsen utav skapandet av bloggen och hittade minst sagt känsloladdade bilder. Självklart kommer vi att ge er bilderna och minnerna från skapandet av världens största modeblogg!


Pöss !

Fräscht?

Hej igen fashionister !

Som ni ser är vi klara med framställningen med den nya lay-outen för vår blogg. Vi bestämde oss för att skaffa en stilren blogg med raka och böjda linjer. För att hålla kvar vid trender och inte göra bort oss, använde vi oss utav vår gode och trogne vän Ernst Kirchsteigers nya bok om färg och form. Resultatet blev de stilrenas stilhet, VITT.

Tack Ernst !




På tal om vitt tänkte vi ge er en ny osedd och fascinerande bra videoblogg från New Yearsafton. Vitt kommer in i de tema då färgen står för oskuld, snö, eskimåer och fred. Fred blev nämligen huvudtemat på aftonen då vi alla på redaktionen önskade fred och välmående på jorden, speciellt för barn och deras rättigheter i samhället!



Då så !

Ärade fashionister ! 

Nytt år, ny design, nytt mode, nya visningar och en ny fräsch blogg!

Vi vet att det var ett tag sedan de nya året infirades, men vi vill ändå passa på att hälsa er välkomna till ett 2009 fylld av nytt ögongodis från modevärldens alla hörn.

Det skall inte ljugas om våran dåliga uppdatering, men det var ett styrelsebeslut som fattades sent in på Nyårsafton som bestämde att bloggen skulle ha ett uppehåll. Verkställande Mr. Manager Johannes var den mannen som beodrade uppehållet. Han visade rent ekonomiskt och tidsmässigt att vi hade vissa skyldighter att genomföra här i början av året. 

Men efter sådana stora påtryckningar från modevärlden och andra bloggare, såsom Mr. Manager Tony var vi tvugna att lägga ifrån oss arbeten vi höll på med för att återgå till det vi är bäst på, Blogga!

Ett nytt sammarbete har påbörjats här under en tid, och sammarbete är med världens just nu mäktigaste man, Barack Hussein Obama. Mer om sammarbete kommer givetvis och dessutom en stor exclusiv intervjuv med självaste Mr. Obama

Det har även funnits på agendan att en ny lay-out för bloggen skall genomföras. Arbetet med den nya sidan är under full konstruktion och görs ifrån NASAS stordator. 

Listor !
Som ni alla vet hade vi ju en lista förra året där vi klassade de 25 mest tidlösa modeprylarna genom tiderna. I år kommer vi att ge er två stycken schteeek heta listor som bör följas till punkt och pricka för att få ett så lyckat och luxiöst 2009 som det bara går. 

Den ena listan kommer bestå utav X antal saker man måste göra innan sommaren slår upp sina portar!
Den andra listan kommer handla om de viktigaste inköpen inför den perfekta, moderiktiga semester i St.Tropez.

Välkomna tillbaka till den nya NIKVIC.blogg.se :)

Pööz!

RSS 2.0