Chanel på duken !

Det finns inget bättre än när man tar upp mode och dess skapare på vita duken, eller hur? Den här gången är det ingen annan än Koko Chanel som kommer upp på duken. Filmen kommer handla om hur denna vackra kvinna lyckas bilda ett modeimperium utan dess like. Och huvud personen Chanel kommer att spelas utav ingen annan än den franska skådespelaren som har slagit världen med häpnad med filmer som "Amelie från Monmartre" och "Da-vinci Koden".

Vi på redaktionen ser fram emot premiären i Cannes någon gång under nästa år :)

/Andy

Modetips

De e många fashionister som vill få sin röst hörd här på bloggen, men de e få som får de. Men den här gången är det modeikonen, och sportchefen Tony som har kommit med höstens modetips. När han fyllde år fick han faktiskt en så kallad "FAGBAG" utav sin fru. Vi på redaktionen lyfter på hatten för fru Tony som gav honom denna utsökta delikates för att få till pricken över i:et på sin outfit. Tony skämms för den, men vågar inget annat än använda den eftersom hans fru är mkt starkare än honom och hotat med skillsmässa, vilket vore otroligt tragiskt. Så, om ni ser någon sportchef md en FAGBAG från Björn Borg så vet ni att de e vore sportchef, samt bloggare Tony :)

/Andy


Senaste nytt !

Som den största modeblogg i världen ger vi er alltid de senaste först :)

Rykande frescht och nytt är att Madonna, Justin och vår vän Timbaland har gått ihop och gjort en ny låt tillsammans. Låten heter 4 Minutes och kommer för första gången spelas live nere i Monaco nästa helg. Givetvis kommer hela redaktionen vara där och mingla med andra artister såsom Bubbles, S Club 7, Sisqo och många andra ! Hoppas att vi ser er där nere ! :)

/Andy 

Alive from RIAB !

Heeej fashionister och kungligheter ! :) allt bra med er hoppas jag !?

Igår var ju redaktionen hos oscar som tidigarenämnt där det bjöds på både fashion och dricka. Men innan festandet började var det manager johannes och jag som stod för grillningen. Vi hade faktiskt berättat för Giorgio att vi skulle grilla, därför slängde han på oss sin nya grillkollektion, som kommer att släppas någon gång under nästa sommar och där kollektionen utgår från ordet "Mat o kul", och han undrade om vi kunde ställa upp på lite plåtning framför grillen. Givetvis gjorde vi det och kvällens fotograf var ingen annan än Bingo Remer, jätte kul att få jobba med honom faktiskt :)

Och som alltid fixade vi en videoblogg också :) Så njut fashionister av våra bilder och vår video !





/Andy

Fiesta !

Ojoj, de e redaktionens favorit dag idag, efter den 25 och fashionweek i milanosåklart , men före nationaldagen :) 
Ikväll e det ju så att de kommer bli en liten redaktionsfest hemma hos CEO Oscar som bjuder på allt från fashion till sprit. 
Självklart ska vi försöka få till en videoblogg ikväll också.

Simma lugnt ikväll fashionister o kungligheter !

/Andy

Modetabbe

I fredas efter jobbet gick manager Johannes, ekonomiansvarig Erik af Fendi, Stylist Skelli och jag ut för att festa in helgen, kan väl tilläggas att de sista 2 timmarna på redaktionen gick åt sprit och riab provning.
Det blev en stor strid mellan stylist Skelli och manager Johannes om vem som kunde beställa in mest på krogen. Givetvis var även gettoungarna ute och röjde. Erik af Fendi fick, vad som tycktes vara bra kontakt med en av gettoungarna, men allt vände när gettoungen påstod att eriks väska in var äkta. Erik blev rasande och slog glaset ur handen på gettoungen, helt rätt ! 
Tyvärr för Erik var det inte över. När vi skulle gå hem på morgonkvisten väntade gettoungen på Erik och fimpade honom i ansiktet med sin Camel Light. Tur i oturen för Erik att de inte var en rik gettounge som fimpade honom, för i så fall hade han fått en fet cigarr i fejan. 
Hur som helst, Erik stod för helgens modetabbe och jämrar sig enomrt och har lovat att bära ansiktsmask resten av året.


/Andy


BABY FASHION !

Återigen, otroligt dålig uppdatering av oss här på bloggen, men den här gången har vi en bra ursäkt, om inte den bästa !
Det är nämligen så att Nikki von Fashion och jag smet iväg med yachten till Monaco över helgen med hans fru och Giorgio Armani. Det visade sig vara så att Nikkis fru var i 9:onde månaden, vilket fick förödande konsekvenser när vi insåg att vattnet hade gått. Vi hoppade in i helicoptern som stod på däck, flög hur snabbt som helst till sjukhuset. Resten vet ni själva. Nikki svimmade 3 gånger under förlossningen av glädje och Giorgo halkade på navelsträngen. 

Med andra ord så har Nikki von Fashion gått och blivit pappa till Nikki von Baby Fashion !

Alla vi på redaktionen önskar Nikki och hans familj stort grattis och lycka till i framtiden :)
Vi kan dessutom påpeka att Baby Fashion redan är antagen på Kunglia Tennis Skolan och kommer vara modell för Ralph Laurent samt sin gudfars favoritmärke GUCCI :)

  

PowerLine

Eftersom vi nu fick upp PowerLine på vår blogg, så kan vi inte blunda för hans andra klassiker. Även den hittade vi på LP skivorna som vi lyssnade igenom, och givetvis ger vi er låten live från hans konsert ! 





/Andy

Nr 1

Fashionister i vårt avlånga land ! Idag är det den dag ni alla har gått och väntat på ! I och med detta inlägg färdigställs våran schtekheta lista över de 25 mest tidlösa modeprylarna. Men innan ni får den självklara och efterlängtade 1:an ska vi ge er en snabbresumé av vår lista.

Modepryl:

25 - Toffsen !
24 - Galgen !
23 - Nitskorna !
22 - Plattången !
21 - Pennan !
20 - "Anonyms" Mamma !
19 - Snöret !
18 - Kardborbandet !
17 - Klockan !
16 - Brun Utan Sunshine !
15 - JukeBoxen !
14 - Idominsalvan !
13 - Toaletten !
12 - Väskan !
11 - Hårtorken !
10 - Smart Sound ABs hörlurar !
9 - Kapsylöppnaren !
8 - Shadesen !
7 - Symaskinen !
6 - Foliopappret !
5 - Skyltdockan !
4 - Colgate Total Whitening !
3 - Magväskan !
2 - Von Früberg !

Och nu de ni så tålmodigt har väntat på ! Den självklara 1:an, som med sin makt har förändrat synen på mode och dess storlek. Utan dess hjälp hade världen inte varit sig lik. Det hade inte funnits något mode, ni hade inte kunnat tagit emot vår expertis inom mode utan den. Därför är NR 1 på vår lista ingen mindre än.......


BLOGGEN !

Vi vill tacka alla er fashionister, modeister, kungligheter och Prada fans för att ni läser vår blogg. Utan er hade vi inte funnits, och utan oss hade ni ALDRIG VARIT SÅ SNYGGA !

/Redaktionen

PowerLine

Vi har länge funderat på att börja en lista över historiens 5 bästa låtar. I helgen satt Nikki och Jag i troppan och lyssnade igenom gamla LP skivor på yachten. Till vår stora förvånning hittade vi den självklara 5 platsen otroligt snabbt ! 

På 5 platsen kan vi stolt presentera PowerLine med låten Stand Up. Givetvis ger vi er videon, den här gången inspelad av Max Långben.



/Andy

Nr 2

Nu börjar vi närma oss slutet på denna glödheta lista... nu är d bara de trendigaste av d trendiga kvar på listan, vi på redaktionen kan nu meddela att Nr 2 på listan e inte en mode pryl.... det är nämligen en modeikon...  Och mina damer o herrar, fashionister o icke fashinoster(ofta...) Nr 2 på listan är ingen mindre än självaste Fredrik von Früberg... han har klass... han har stil... han e the man.

Med sina skräddarsydda Prada shorts glider han fram på playan i Troppan


det är med stor heder o ära jag Nikki von Fashion fått pressentera dena modeguru..

//Nikki von Fashion

Stay in touch... just do it

Polisikon

Polisen världen över är inte direkt kända för att vara väldressade på jobbet. De har alltid fladrat runt med allt för stora och fula marinblåa byxor och en icke slimfitad ljusblå skjorta. Snacka om modetabbe ! Lagensväktare och samhälletshögra hand borde ser mer propert ut, och vi har träffat den man som kom att revolutionera hela poliskåren.

Innan hans dagar som polis var man vilsa i dresskoden på polisdepartementet, men när Tackelberry klev in i bilden förändrade han allt. Det finns inte någon annan än Tackelberry som bär upp de skräddar sydda marinblåa byxorna från Armani och den slimade skjorta från Yves Saint Laurent som han gör. Han gör det med 80-talets hetaste frilla och Ray Bans pilotbrillor. Ingen annan ser sexigare ut med vapnet i handen än Tackelberry. Ingen bär polisbrickan med samma brinnande hjärta för att tjäna samhället som han. Dessutom är han inte den snyggaste polisen ever, utan den bäste !

Länge leve Tackelberry !



/Andy






Båtliv !

Solen skiner och de e 40 +, för oss i alla fall, men inte för er i regninga Sverige. Nikki von Fashion och Jag har faktiskt tagit oss friheten att åka ner med nikkis pappas yacht ner till troppan över några dar för att hälsa på Prada jimmy och J-unit adnan. 
Som vanligt blev det stor uppståndelse när vi la till i hamnen och efter cirka en timme kunde vi gå ut och njuta av nattlivet i troppan. Givetvis fixade vi en videoblogg från festen, där bland annat p.diddy och bingo remer var på :)


från vänster: Nikki von Fashion & Andy


/Andy

Nr 3

Förlåt ännu en gång fashionister !
Vi vet att vi inte han att avsluta våran lista över modevärldens hetaste modeprylar innan sommaren som vi hade utlovat. Istället tänkte vi ge er Topp 3 av listan nu istället.

På plats nr 3 kommer en pryl som vi borde ha fått upp innan sommaruppehållet. För utan den här prylen blir inte sommaren som den ska va. Många säger att dens tid är ute, men vi vet att så är inte fallet. Flera stora modelevaerantörer lägger ner ändlöst med tid och pengar för att få fram den perfekta prylen. För de vet lika väl som vi att ingen riktig turist klarar sig utan den. Mina damer och herrar, prinsar och prinsessor, fashionister och modekungligheter vi ger er på plats nr 3: MAGVÄSKAN !!!

Tack vare denna modepryl, som uppfanns någon gång under 2000-talet f.Kr i de antika grekland, var från början en låda för tzatzikin som man hängde runt magen för att försäkra sig tzatzikin inte skulle bli snodd, har idag räddat miljontals semestrar från att bli till rena katastrofer. Vi är er evigt tacksamma för er tzatziki låda, utan er och den hade modevärlden aldrig varit sig lik.



/Andy

RSS 2.0