Nr 19

Hej hej fashionister!

Har precis kommit tillbaka från lunchen med Miuccia Prada, barnbarn till Mario Prada (grundaren utav Prada) och som själv nu chefar över Prada. 
En mycket trevlig lunch med god mat och god dricka. Miuccia, som alla andra på Prada kontoret i Milano, är oerhört stora fans utav våran blogg. Vi satt och diskuterade den förra listan som vi gjorde och där blev Miuccia lite besviken på oss när vi inte nämnde Prada Loafern som en av tidernas största modepryl. Jag sa till honom att den möjligtvis kommer på nya listan istället.
Miuccia blev nyfiken och undrade vad nr 19 på listan skulle vara. Ärligt talat hade inte jag en aning, så vi satte igång att brainstorma fram några saker. Till slut kom vi på den mest briliantaste saken av alla, nämligen MAT!







Såklart att nr 19 på "Saker du måste köpa in innan sommaren" är Mat! Tänk er om ni inte skulle äta mat? Då skulle ni se ut som Miuccia Pradas modeller, och de vill vi ju inte. 
Så därför blir Mat den självklara nr 19 på listan! :)

Puzzisar !

/Andy

 

Kommentarer
Postat av: katti

Stämmer det att andy har anorexia? Läste det i hans dagbok som publicerades på nätet förra veckan... :/

2009-02-11 @ 00:19:30
Postat av: Fendi

Nej, Katten, detta stämmer inte.

Andy är en utav de i modebranschen som äter mest... De enda gångerna han spyr är när han dricker för mycket kristall och dompa.

Så svar: Nej.

2009-02-11 @ 21:09:22
Postat av: Andy

Tack för ditt stöd fendi! <3

2009-02-12 @ 09:11:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0