Visning och fest!

Som ni alla vet vid det här laget var det ju så att vi åkte in till stan igår för att kolla in Prada visningen. Den var faktiskt helt okej, det var inte så mkt nytt som presenterades, förutom deras flytväst kollektion som var mkt imponderande.

Efter visningen tänkte vi som vanligt gå ut en sväng för att känna pulsen på stan. Vi gick till ett hak som vi var på för några helger sedan, men vid dörren möttes vi av bittra vakter. De frågade om vi stod på listan, utan att säga någonting räkte  Mr.Manager Johannes fram visitkortet till vakten, som var ganska så söt faktiskt. Hon blev häpen och beklagade att det tyvärr inte gick. Johannes frågade snällt och vänligt varför det inte gick då hon svarade att då vi var här förra gången hade vi köpt upp all skumpa och de hade ännu inte fått flaskorna som de hade beställt. Vi tackade för oss och gick därifrån.

Tillslut hamnade vi på något ställe där Erik af Fendi fick dansa och Nikki fick snetändning på en pedofil som fottade fru Fashion. Men det blev tillslut en lyckad kväll med många skratt och många flaskor.....ja ni vet, Champagne !

Kommentarer
Postat av: Mr Manager

Vad stod det på Jontes visitkort ?

Salesman

Dressman Nacka

2009-02-03 @ 12:17:14
Postat av: Andy

Nää, inte riktigt...

2009-02-04 @ 08:56:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0