Då så !

Ärade fashionister ! 

Nytt år, ny design, nytt mode, nya visningar och en ny fräsch blogg!

Vi vet att det var ett tag sedan de nya året infirades, men vi vill ändå passa på att hälsa er välkomna till ett 2009 fylld av nytt ögongodis från modevärldens alla hörn.

Det skall inte ljugas om våran dåliga uppdatering, men det var ett styrelsebeslut som fattades sent in på Nyårsafton som bestämde att bloggen skulle ha ett uppehåll. Verkställande Mr. Manager Johannes var den mannen som beodrade uppehållet. Han visade rent ekonomiskt och tidsmässigt att vi hade vissa skyldighter att genomföra här i början av året. 

Men efter sådana stora påtryckningar från modevärlden och andra bloggare, såsom Mr. Manager Tony var vi tvugna att lägga ifrån oss arbeten vi höll på med för att återgå till det vi är bäst på, Blogga!

Ett nytt sammarbete har påbörjats här under en tid, och sammarbete är med världens just nu mäktigaste man, Barack Hussein Obama. Mer om sammarbete kommer givetvis och dessutom en stor exclusiv intervjuv med självaste Mr. Obama

Det har även funnits på agendan att en ny lay-out för bloggen skall genomföras. Arbetet med den nya sidan är under full konstruktion och görs ifrån NASAS stordator. 

Listor !
Som ni alla vet hade vi ju en lista förra året där vi klassade de 25 mest tidlösa modeprylarna genom tiderna. I år kommer vi att ge er två stycken schteeek heta listor som bör följas till punkt och pricka för att få ett så lyckat och luxiöst 2009 som det bara går. 

Den ena listan kommer bestå utav X antal saker man måste göra innan sommaren slår upp sina portar!
Den andra listan kommer handla om de viktigaste inköpen inför den perfekta, moderiktiga semester i St.Tropez.

Välkomna tillbaka till den nya NIKVIC.blogg.se :)

Pööz!

Kommentarer
Postat av: NvF

bra gjort min kära kollega<3

2009-01-26 @ 22:10:25
Postat av: Anonym

Jag tackar med hela mitt hjärta <3

2009-01-26 @ 22:30:20
Postat av: Andy

Jag tackar med hela mitt hjärta <3

2009-01-26 @ 22:30:37
Postat av: Anonym

jaaa :D ni är tillbaka :D

2009-02-02 @ 18:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0