Sthlm Fashion!

I måndags sparkades Stockholm Fashion week, eller som det numera heter "Sthockholm Fashion days" då det enbart håller på i några få dagar. Men hur som helst, Fashion dagarna kickades igång med ett jätte kalas på Cirkus! Givetvis var redaktionen på plats, längst fram och självklart snyggast. Efter visningarna utav Acne och några andra svenska märken passade Nikki von Fashion på att tala lite med vår gode vän Ralphie Laurent om framtida och forntida sammarbeten.

Stora skratt utbyttes då Nikki von Fashion tog upp sammarbetet med Mitshubitshi som Ralphie hade under sommaren förra året. Det var de sammarbetet som Abbe, Nikki och Andy fottades för iklädda sommarplagg från Ralphies sommar kollektion 09 och en röd Mitshubitshi Colt med 35 hk och säten med broderade Ralph märken i säterna.





På tal om gammla sammarbeten gick Andy igenom bilderna från begynelsen utav skapandet av bloggen och hittade minst sagt känsloladdade bilder. Självklart kommer vi att ge er bilderna och minnerna från skapandet av världens största modeblogg!


Pöss !

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ok, den var annorlunda ;).

Hoppas inte du gjorde slut på listan idag.

2009-01-29 @ 18:28:34
Postat av: Andy

Nädå oroliga modeist! De finns mkt kvar på listan!

2009-01-30 @ 08:15:58
Postat av: Mr Manager

Bra att Ni kommit igång igen. Se nu bara till att det håller i sig. Se till att dela på graserna. Johannes kan ju tex göra slips-repotage och frenda (om han nu e med vill säga)- en kallsong-special

2009-01-30 @ 10:27:15
Postat av: Andy

Vi lovar de MR. Manager !

Förhoppnignsvis lär Nikki hitta lösenordet och börja skriva igen. Erik vet vi kommer att göra en lista med de bästa nudist ställerna inför sommaren !

2009-01-30 @ 11:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0